top of page

In mijn begeleiding werk ik voornamelijk ERVARINGSGERICHT via gesprek
Je wordt uitgenodigd om stil te staan en aandacht te geven aan wat je in het hier en nu binnenin jezelf ervaart. Het leven van vandaag toont je waar op dit moment groei en ontwikkeling nodig is. Vaak ontdek je daarin (on)bewuste reactiepatronen. Mechanismen die op een bepaald moment in je leven nodig waren, maar jou nu misschien in de weg staan om voluit te kunnen leven.

Vanuit een sterk vertrouwen in het ZELFHELEND VERMOGEN,
stimuleer ik je om je eigen oplossingen, acties en beslissingen te ontwikkelen in contact met je eigen innerlijk kompas.

Voor het lokaliseren en oplossen van emotionele en lichamelijke blokkades (trauma), is BRAINSPOTTING een krachtige en effectieve aanvulling in de begeleiding. Het is een tool die weinig ‘taal’ nodig heeft en die het mogelijk maakt ervaringen en symptomen aan te pakken die zich buiten het bereik van onze bewuste geest bevinden.

Ons gesprek kan doorgaan in DE PRAKTIJKRUIMTE maar kan ook tijdens een WANDELING
De natuur is voor veel mensen een plek om tot zichzelf te komen. Ze nodigt uit tot vertragen en is als een spiegel voor wat er in ons leeft en wil groeien.

Met Z O N en M A A N  wil ik laagdrempelige EERSTELIJNSPSYCHOLOGISCHE ZORG (ELP) mee stimuleren. Bij lichte klachten en zorgen kunnen enkele gesprekken al vaak een groot verschil maken. Wacht dus niet tot het jou helemaal overspoelt.
Sinds december 2020  ben ik één van de eerstelijnspsychologen voor regio Oost-Vlaanderen. Dit betekent dat je bij mij terecht kan voor 8 (bij +23j.) of 10 sessies (bij -23j.) waar je slechts 11 euro (of 4 euro bij verhoogde tegemoetkoming) voor betaalt. Tot 23 jaar is het sinds februari 2024 volledig gratis.
Twijfel je of  jouw vraag hiervoor in aanmerking komt, neem dan vrijblijvend contact op met mij of met jouw huisarts. 

Met  Z O N en M A A N  wil ik ook mensen inspireren in het (preventief) zorg dragen voor hun innerlijk welzijn met een aanbod van workshops rond diverse thema’s. Deze kunnen ook op vraag van groepen of organisaties op verplaatsing.

Nieuw! Zaterdag 11/5  inspiratiemoment rond thema zenuwstelsel.

Voor vragen, inhoud en data kan je contact opnemen of volgen op de facebookpagina.

VERSCHILLENDE OPLEIDINGEN zijn verder verweven in mijn aanpak.
Meer hierover kan je lezen bij inspiratie.

 

bottom of page