Ann.jpg

Ik ben Ann, mama van Mira en Stan en woon met mijn gezin in het natuurrijke Zevergem.

 

Ik werkte 10 jaar als pedagoog in verschillende CLB's en als leerlingenbegeleider in een secundaire school.

 

Het leven zelf is steeds mijn grootste leermeester.

Opgroeien was voor mij fysiek en mentaal een complex pad. Al jong werd ik 'ervaringsdeskundige' op gebied van psychologische aanpakken en begeleidingsvormen. 

In 2006 studeerde ik af als master en leraar in de orthopedagogiek aan de Universiteit Gent. Ik maakte kennis met mindfulness en verdiepte mij in verschillende cursussen rond bewustwording.

Er groeide een sterk verlangen mezelf, mijn medemens en de wereld beter te begrijpen. Die fascinatie is blijven groeien, lijkt nooit te stoppen en zal waarschijnlijk nooit af zijn.

Dankbaar en nieuwsgierig kijk ik naar alle ervaringen die het leven brengt. Het zoeken naar zin en betekenis werd de motor in mijn leven. Kwetsbare periodes zijn daarbij steeds mijn grootste krachtbronnen geweest. 

 

In mijn werk mocht ik reeds heel wat mensen ontmoeten in hun kwetsbaarheid en kon zien hoe ieder daar op zijn eigen manier betekenis en vorm aan gaf. Het creëerde een warm verlangen mijn eigen praktijk op te starten.  

 

In 2019 werd mijn praktijk  ZON en MAAN geboren, een plek waar mijn kennis, ervaring en hart ligt,  een plek waar ik de ander de tijd en ruimte geef om te groeien op eigen wijze.